Mottónk: A sűrű fillér többet ér, mint a ritka forint!

 

Családi vállalkozás keretében kivitelezéssel kezdtünk 1992-ben, 4 év múlva építőanyag kereskedéssel bővítettük palettánkat. A megváltozott piaci körülményeknek és a sors kezének köszönhetően 2001-től kizárólag nyílászáró kereskedéssel és Hörmann termékekkel (szekcionált garázskapu, billenő garázskapu, bejárati ajtó) foglalkozunk.

 

Az irodában hárman dolgozunk:

Vári Ferencné Marika: maximális segítőkészséggel és türelemmel áll az Érdeklődők és Vevők rendelkezésére. Nem egyszer előfordult már, hogy az építkezésbe/felújításba belefáradt Ügyfél az Ő asztalánál öntötte ki szívét, mondta el ügyes-bajos dolgait. És nekünk ez sem teher. Sokszor az emberen az is segít, ha el tudja mondani azt, ami a szívét nyomja. Bizony ezekből sokszor mi is tanulunk!

Bánócziné Kerék Mariann - a raktárfelelős. Árut vesz át, árut ad ki, rámol, pakol, keres...mert a raktárban mindig vannak "fekete lyukak": ki, miért és mikor tette oda? Amikor éppen nem a raktárban van, akkor a számlákat írja, a könyvelést készíti elő. És ha mindenkinél Ügyfél van, akkor az értékesítésben is segít.

Kerék Szilvia - én vagyok a tulajdonos. A vállalkozó, a nemzet hőse :-) . Végzettségemet tekintve a cég marketinges ügyeit egyengetem, a hirdetéseket én találom ki és készítem el, a honlapot én kezelem. Ezen felül az értékesítésben maximálisan részt veszek: elkészítem a projekt árajánlatokat, tárgyalok a vállalkozókkal és a lakossági érdeklődőknek is szívesen segítek.

 

Többnyire meglepi az ügyfeleket, hogy három nő dolgozik egy építőipari cégnél, beleértve az áruátvételt és pakolást is, de már megszokták és sok-sok visszatérő vásárlóval és az általuk hozott új vevőkkel gazdagodunk évről évre.

Önt is várjuk szeretettel irodánkban!